Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Автор admin
Создано 24.01.2024 - 15:09

  • Обгрунтування

 Маргарин столовий код ДК 021:2015 :15430000-1 Харчові жири.

 

Прикріплений файлРозмір
ОБГРУНТУВАННЯ маргарин 2024.docx [1]20.37 кб
Офіційний сайт Департаменту освіти
Харківської міської ради
Copyright © 2009-2025
www.kharkivosvita.net.ua
osvita@city.kharkiv.ua
61002, м.Харків, вул.Сумська, 64, 6 поверх, тел. 760-77-40

Источник (получено 10.05.2025 - 13:12): http://edu.kharkivosvita.net.ua/document/10652

Ссылки:
[1] http://edu.kharkivosvita.net.ua/files/ОБГРУНТУВАННЯ маргарин 2024.docx