Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Автор admin
Создано 16.04.2024 - 15:39

  • Обгрунтування

 Майонез 67% жирності , кетчуп , оцет , кориця мелена, ванілін, перець чорний мелений , сіль кухонна кам’яна, посипка на пасху, кунжут, приправа універсальна овочева (ДК 021:2015:15870000-7: Заправки та приправи).

Прикріплений файлРозмір
обгрун-я ПРИПРАВИ.docx [1]20.17 кб
Офіційний сайт Департаменту освіти
Харківської міської ради
Copyright © 2009-2025
www.kharkivosvita.net.ua
osvita@city.kharkiv.ua
61002, м.Харків, вул.Сумська, 64, 6 поверх, тел. 760-77-40

Источник (получено 11.05.2025 - 15:53): http://edu.kharkivosvita.net.ua/document/10839

Ссылки:
[1] http://edu.kharkivosvita.net.ua/files/обгрун-я ПРИПРАВИ.docx