Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Автор admin
Создано 27.01.2025 - 11:20

  • Обгрунтування

 Майонез 67% жирності , кетчуп , оцет , кориця мелена, ванілін, перець чорний мелений , сіль кухонна кам’яна, посипка на пасху, кунжут, приправа універсальна овочева, мак за кодом ДК 021:2015:15870000-7: Заправки та приправи.

 

Прикріплений файлРозмір
обгрунтування заправки та приправи 2025.docx [1]21.72 кб
Офіційний сайт Департаменту освіти
Харківської міської ради
Copyright © 2009-2025
www.kharkivosvita.net.ua
osvita@city.kharkiv.ua
61002, м.Харків, вул.Сумська, 64, 6 поверх, тел. 760-77-40

Источник (получено 10.05.2025 - 08:54): http://edu.kharkivosvita.net.ua/document/11375

Ссылки:
[1] http://edu.kharkivosvita.net.ua/files/обгрунтування заправки та приправи 2025.docx