Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 21 гость.

Карта сайту

Публічні закупівлі

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Oгірки консервовані, томатна паста, горошок зелений мозкових сортів, сухофрукти, повидло за кодом ДК 021:2015:15330000-0 Оброблені фрукти та овочі.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Олія соняшникова рафінована ДК 021:2015: 15420000-8 Рафіновані олії та жири.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Борошно пшеничне в/г ДК 021:2015 :15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості.

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Крупа гречана, пластівці вівсяні, пшоно, рис довгозернистий, крупа ячнева, крупа перлова, крупа пшенична код ДК 021:2015:15610000-7:Продукція борошномельно-круп'яної промисловості.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Макарони ДК 021:2015 – 15850000-1 - Макаронні вироби.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Морква,  буряк  столовий, цибуля ріпчаста, капуста качанна, часник. За кодом ДК 021:2015: 03220000-9–  Овочі, фрукти та горіхи.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жир.,молоко сухе знежирене код ДК 021:2015  15510000-6  Молоко та вершки.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Сир кисломолочний ваговий від 9%, код ДК 021:2015:15540000-5 Сирні продукти.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Картопля , горох сушений ДК 021:2015 - 03210000-6 Зернові культури та картопля.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Цукор білий кристалічний ваговий згідно ДК 021:2015 – 15830000-5 Цукор і супутня продукція.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Сосиски I сорту -111800 кг, сосиски вищого сорту- 2142 кг

за кодом класифікатора ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Маргарин столовий код ДК 021:2015 :15430000-1 Харчові жири.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Сік фруктовий пастеризований 0,2 л за кодом ДК 021:2015:15320000-7 «Фруктові та овочеві соки».

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Хек заморожений  патраний, без голів (код ДК 021:2015 – 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м`ясо риби морожені).

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Яйця курячі  I гатунку Код за ДК 021:2015 03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark