Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 37 гостей.

Карта сайту

Відзначення Дня пам’яті та примирення у закладах освіти міста

Теги: Заходи

 8 травня в Україні, так само як у світі, відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни. Українська земля була одним з основних полів битви. Пам’ять означає, що ми пам’ятаємо всіх військових і цивільних жертв цієї війни.

   Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю та вічну скорботу за мільйонами людських доль, нездійсненних мрій і задумів.

   З нагоди Дня пам’яті у закладах освіти міста проведено низку тематичних онлайн - заходів навчально-виховного, патріотичного та просвітницького характеру: години спілкування «Наш край у роки Другої Світової війни», «Герої живуть вічно», «У моїй родині був солдат», «Якою ціною було завойоване щастя…», ранкові кола, уроки пам’яті «Війна і пам’ять поколінь», уроки мужності «Пам’яті загиблих будемо гідні», «Героїчний подвиг визволителів України у роки Другої світової війни» тощо. Відбулися майстер-класи з виготовлення червоного маку, який є символом вшанування пам'яті жертв війни, фотовиставки-онлайн, конкурси-виставки малюнків. Організовано перегляд фільмів, відеоматеріалів.

   З інформацією про проведення заходів можна ознайомитися на веб-сайтах, сторінках Facebook та Telegram адміністрацій районів, управлінь та закладів освіти.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark