Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам марафону “Присвята рідному місту”

Теги: Наш Харків

 Департамент освіти щиро вдячний усім, хто підтримав нашу ініціативу та долучився до марафону “Присвята рідному місту”. 6514 дітей, батьків та педагогів протягом серпня надіслали свої малюнки, віршовані та пісенні вітання та щирі зізнання незламному місту-герою Харкову. 415 робіт опубліковані у наших Telegram-спільнотах.

Конкурс триває з 2016 року. Проте саме у 2022 та 2023 роках ідейні акценти в дитячих роботах помітно змістились з “присвяти місту” на “рідному місту-герою”. 
Куди б не закидала нас доля, які б нові міста та місця ми не відвідували, але в думках, у планах та в серці Харків був, є та неодмінно буде найріднішим.
Здається, харків’янам вдалось перетворити стрес та біль на силу й наснагу, лють на допомогу, непорозуміння на єдність, зло на добро, розгубленість на світлу віру в щасливе завтра. Щасливе завтра в рідному місті, наповненому добрими справами, чіткими планами,  спільними заповітними мріями та палкими серцями незламних харків’ян, готових перемагати та відроджувати місто разом.
Миру в країні! Добробуту, спокою, стабільності та процвітання рідному Харкову та кожному з нас. Вірмо в Перемогу та наближаймо її щодня разом.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark