Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 33 гостя.

Карта сайту

Групова консультація Школи молодого фахівця психологічної служби «Складання річного плану на наступний навчальний рік»

Теги: Заходи

 Планування є важливим інструментом для досягнення успіху в будь-якій діяльності. Навчитись продуктивно планувати означає бути готовим до різного розвитку подій, гнучким в реалізації поставлених цілей.

   29 травня 2024 року координаторами психологічної служби системи освіти міста Харкова проведено групову консультацію Школи молодого фахівця психологічної служби щодо складання річного плану на наступний навчальний рік. У заході взяли участь 46 практичних психологів, соціальних педагогів та методистів ЦОТ районів міста.
   Під час консультації фахівці психологічної служби звернули особливу увагу на планування роботи відповідно до запитів учасників освітнього процесу, до стратегії діяльності та програми розвитку конкретного закладу освіти; запропонували зосередитися на побудові безпечного та здорового освітнього середовища.
   Організатори заходу наголосили на важливості проведення в закладах освіти заходів на подолання наслідків травматичних подій, формування стійкості до стресу та розвитку резилієнсу у дітей. 
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark