Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 48 гостей.

Карта сайту

Всеукраїнська акція «Національний тиждень читання»

Теги: Наша бібліотека

 Державна установа «Український інститут книги» повідомляє, що згідно зі Стратегією розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія» та операційним планом її реалізації на 2023–2025 роки», з 4 по 10 грудня 2023 року відбудеться Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання», мета якої — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

   Гасло цьогорічної Акції — «Бути своїми».
   До заходу пропонують долучитися бібліотекарам, учителям-філологам, учителям початкових класів, батькам. Для цього потрібно:
   1) на своїх офіційних вебсайтах та сторінках у соціальних мережах розмістити інформацію про Акцію;
   2) організувати відповідні заходи, наприклад, обговорення літературних творів, читання вголос, вікторини, читацькі клуби, зустрічі з письменниками, квести тощо. Деякі заходи, за бажанням організаторів, можуть бути присвячені 130-річчю Миколи Хвильового, чия постать є центральною у проведенні тижня читання у 2023 році; 
   3) поділитися фотозвітами проведених заходів і розмістити їх на офіційних вебсайтах і сторінках у соціальних мережах, використавши хештеги #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark