Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 75 гостей.

Карта сайту

Вступне заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів історії та правознавства

Теги: Методична робота

 6 квітня 2023 року у форматі відеоконференції відбулась перша зустріч учителів історії та правознавства в межах «Школи дистанційного навчання». У заході взяли участь 69 учителів закладів загальної середньої освіти м. Харкова, керівники районних методичних об’єднань та педагогічні працівники центрів освітніх технологій управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради.

   Учасники зустрічі розглянули особливості організації дистанційного навчання в умовах воєнного стану та ознайомилися з сучасними технологіями викладання предметів громадянської та історичної освітньої галузі у дистанційному форматі. Своїм досвідом щодо використання онлайн ресурсів та освітніх платформ поділився Ашортіа Євген Димурович, лауреат міського та Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» в номінації «Правознавство», учитель історії та правознавства, директор Харківської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів № 133 «Ліцей мистецтв». 
   Методичні знахідки спікера викликали зацікавленість учасників та бажання продовжити онлайн зустрічі для детального опанування окремими технологіями.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark