Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 53 гостя.

Карта сайту

Відбулось перше заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Основи здоров’я»

Теги: Методична робота

 7 квітня 2023 року у форматі відеоконференції відбулось відкриття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Основи здоров’я». До першого заняття за темою «Сучасні технології викладання предмету «Основи здоров’я» у дистанційному форматі» приєднались 74 педагогічні працівники, серед яких представники центрів освітніх технологій управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради, керівники районних методичних об’єднань та вчителі закладів загальної середньої освіти м. Харкова.

   Слухачі визначили основні виклики, що стоять сьогодні перед вчителями предмета основи здоров’я, розглянули особливості організації дистанційного навчання в умовах воєнного стану та проаналізували зміни, пов’язані з оновленням розділу навчальної програми «Безпека і здоров’я людини».
   Спікером заходу виступила вчителька предмета «Основи здоров’я» Харківської загальноосвітньої школи № 102, переможниця міського конкурсу «Учитель року – 2023» Людмила Володимирівна Абазіна, яка ознайомила учасників з можливостями використання технік формувального оцінювання НУШ у 6-9 класах та запропонувала теми для розгляду на майбутніх зустрічах школи дистанційного навчання. 
 

 

    Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark