Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 52 гостя.

Карта сайту

Відбувся семінар «НУШ та інноваційні технології в початковій школі»

Теги: Методична робота

 14 квітня 2023 року в режимі онлайн за допомогою інтернет ресурсу Zoom відбувся семінар за темою «НУШ та інноваційні технології в початковій школі». Для участі в заході були запрошені педагогічні працівників Центрів освітніх технологій  управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради та голови методичних об’єднань вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста.

   На зустрічі були розглянуті пріоритетні питання впровадження інноваційних технологій у практику роботи вчителів початкової школи. 
   Консультант  Харківського центру професійного розвитку педагогічних працівників Л.В. Попова  ознайомила педагогів з теоретичним підґрунтям застосування інноваційних технологій у системі початкової освіти. Також продемонструвала учасникам особливості використання деяких педагогічних технологій у освітньому процесі.
   Смірнова О.С., вчитель початкової школи Харківської гімназії № 152, переможець міського конкурсу «Учитель року – 2023» провела майстер-клас для колег - учасників семінару, розкрила секрети педагогічної майстерності в застосуванні сучасних освітніх методів і прийомів при організації дистанційного навчання молодших школярів. Педагоги брали активну участь у проведенні майстер-класу, жваво обговорювали та ділилися досвідом щодо особливостей використання сучасних технологій дистанційного навчання. 
   З метою вдосконалення роботи Харківського ЦПР  із педагогічними спільнотами та забезпечення освітніх і методичних потреб вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста проведено опитування учасників зустрічі на Google Forms.
   На завершення семінару організатори отримали  зворотній зв'язок за допомогою сервісу Mentimeter.
 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark