Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 20 гостей.

Карта сайту

Семінар для вчителів початкової школи

Теги: Методична робота

 26 жовтня Харківським центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн семінар для 100 вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста та методистів районних Центрів освітніх технологій за темою «Нейродидактика як тренд в освіті. Секрети педагогічної майстерності вчителя НУШ».

   Доброю традицією Центру стало у якості майстрів запрошувати на семінарські заняття фахівців, талановитих креативних вчителів, які  діляться практичним досвідом з колегами.
   Васютенко В.В., учитель початкової школи Харківської гімназії № 165, переможець міського та обласного етапів конкурсу «Учитель року – 2020», переможець міського Конкурсу на кращий дистанційний курс у 2021 році, у виступі «Нейродидактика: від теорії до практики» ознайомила присутніх з особливостями використання наукових надбань нейродидактики в роботі вчителя початкових класів. Спікер поділилася власним досвідом, напрацюваннями, презентувала освітні проєкти. Тема семінару зацікавила учасників, викликала ряд запитань та жваве обговорення 
   Шкребець О.О., учитель початкової школи Харківського ліцею № 46, лауреат міського конкурсу «Учитель року - 2023» поділилася власним педагогічним надбанням за темою «Формування практичних умінь критично сприймати медіаресурси». Учасники семінару мали змогу не лише ознайомитися досвідом з колеги, але й взяти безпосередньо участь у майстер-класі: активно працювали в групах та отримали багато знань та цікавих ідей для роботи з дітьми. 
   Підсумком семінару стало проведення анкетування учасників семінару на платформі Google з метою вдосконалення роботи Харківського ЦПР із педагогічними спільнотами та забезпечення освітніх та методичних потреб вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста на 2024 рік. 
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark