Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Літній відпочинок в комплексі «Еко-Катун», м. Колашин (Чоргогорія)

Теги: Загальні

 Літо. З ним ми пов'язуємо свої мрії про відпочинок, щоб поповнити сили, зарядитися енергією. Війна внесла суттєві корективи у наше звичне життя,  але бажання батьків і дітей лишаються незмінними: літо – пора оздоровлення.

   На запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла України в Чорногорії Олега Герасименка, за підтримки Почесного консула Чорногорії в Харкові Ольги Олексієнко 18 харків’ян віком від 12 років, з 19 по 31 липня мали унікальну можливість відпочити у дитячому літньому таборі «Україногорці» в комплексі «Еко-Катун» у м. Колашин.
   Програма відпочинку передбачала знайомство з Чорногорією, соціалізацію та реабілітацію дітей через різноманітні тематичні заходи.
   Проживання в традиційних, максимально наближених до історичних, дерев’яних гірських будиночках – катунах, тиша, свіже повітря, мальовничі краєвиди, гори створили казкову атмосферу для відпочинку. А ще,  спілкування з однолітками, нові щирі друзі та знайомства, підйом у гори, виготовлення ляльок-мотанок для наших захисників. І….цілих 10 днів без гаджетів. 
   Для дітей було організовано безліч ігор та розваг, відпочинок на березі Адріатичного моря, екскурсії в міста Бар та Сутоморе, в Національний парк Біоградська гора - найстаріший національний парк в Чорногорії.
   Дякуємо всім, хто долучився до організації поїздки, і завдяки кому, мрії дітей про подорож, неймовірні емоції та враження стали реальністю.
 

 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark