Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

Зустріч з Міністром освіти і науки щодо підготовки закладів освіти Харківщини до нового навчального року

Теги: Загальні

 4 серпня під час робочої поїздки до Харкова міністр освіти і науки України Оксен Лісовий зі своїм заступником Андрієм Сташківим обговорили підготовку закладів освіти до нового навчального року з представниками обласної та міської влади. Очільники МОН провели нараду із освітянами, оглянули навчальні заклади всіх рівнів, в тому числі відвідали Харківський ліцей № 116.

   Окремо зупинилися на темі укриттів. Лісовий наголосив, що Міністерство робить «все можливе для повернення до очного навчання там, де це дозволяє зробити безпекова ситуація». Областю вже отримано державну цільову субвенцію в розмірі 224 млн грн. та визначено по 12 закладів освіти в Харкові й області, сховища в яких будуть облаштовані за ці кошти.
   На зустріч з Міністром була запрошена Директор Департаменту освіти Харківської міської ради О.І. Деменко, яка доповіла про роботу освіти Харкова за минулий рік та перспективи організації освітнього процесу в новому 2023/2024 навчальному році. «Ми обов’язково відбудуємо навчальні заклади, адже маємо для них міцний фундамент. Цей фундамент – інтелект у поєднанні з підтримкою влади та вірою у Перемогу!» - резюмувала свій виступ Ольга Деменко.
   Оксен Лісовий зазначив: «Попри воєнні виклики у Харківщини величезне майбутнє –– як освітнє, так і наукове. Зі свого боку робитимемо все, аби допомагати реалізовувати цей потенціал на повну. Вдячний освітянам та управлінцям Харківщини за роботу і стійкість».
 

 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark