Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

Про перелік обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти

Теги: Загальні

 Міністерство освіти і науки України інформує, що набув чинності наказ Міністерства від 31.05.2023 № 648, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16 червня 2023 р. за № 1007/40063, яким затверджено оновлений Типовий перелік обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

   Типовий перелік забезпечує єдині підходи до оснащення обладнанням та інвентарем фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти державної та комунальної форм власності, що поліпшує освітній процес уроків фізичної культури, а універсальність дає можливість використовувати його у позаурочній діяльності.
   До удосконаленого Типового переліку додано обладнання і інвентар відповідно до нових, сучасних варіативних модулів, що внесені до оновленої модельної навчальної програми з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark