Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Розпочалася реєстрація вчителів на пілотний навчальний курс «Безпекові технології»

Теги: Загальні

 Міністерство освіти і науки повідомляє про початок реєстрації на пілотний навчальний курс для опанування основ сучасних технологічних безпекових рішень Security TechEd, що проходить у межах оновлення дисципліни «Захист України», який триватиме з 10 серпня до 10 жовтня 2023 року. У цьому курсі зможуть узяти участь до 1000 вчителів шкіл із різних куточків України, які надалі навчатимуть цих навичок учнів. 

   Першочергово курс призначений для вчителів захисту України, але також зареєструватися можуть учителі інших предметів. Курс адаптований, не потребує спеціальних знань. У підготовці програми враховували рекомендації вчителів і методистів, які долучитися до сил безпеки і оборони та набули бойового досвіду. 
   На курсі учасники навчаться самостійно і системно працювати зі збором інформації за будь-яких обставин, проводити розвідку на основі відкритих джерел, оцінювати погодні умови, орієнтуватися на місцевості, розуміти специфіку роботи з програмним забезпеченням та технікою. Дізнаються про радіозв'язок, маскування, кібербезпеку, здобудуть базові знання з радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби.
   Щоб потрапити на теоретичний курс необхідно зареєструватись за посиланням
   Навчальний курс реалізується спільно Міністерством освіти України і волонтерським проєктом Victory Drones (БФ Dignitas).
   З програмою навчального Курсу можна ознайомитись за посиланням.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark