Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

У Харкові увічнили пам’ять Станіслава Партали

Теги: Загальні

 Меморіальну дошку загиблому Герою України Станіславу Парталі (позивний «Метро»), який загинув, захищаючи суверенітет територіальну цілісність України в березні 2022 року, встановили 18 серпня на фасаді гімназії №111, яку закінчив захисник. 

   У заході взяли участь, родина, Харківський міський голова Ігор Терехов та представники міської влади, побратими, друзі та вчителі військовослужбовця.
   Лейтенант Станіслав Партала народився в Харкові 5 жовтня 1984 року. На фронті ‒ з 2014 року. За час на передовій провів сотні вдалих бойових операцій та навчив військовій справі багатьох побратимів. Був командиром взводу розвідки, отримав звання Героя України та орден «Золота Зірка» (посмертно). Загинув 2 березня 2022 року поблизу селища Калинівка у передмісті Маріуполя.
   «Українець, справжній герой, легендарний військовий, котрий захищав нашу країну ще з 2014 року. На його рахунку - сотні бойових виходів та врятовані життя побратимів. Ми всі пишаємося Станіславом і дякуємо батькам за те, що виховали такого сина. Пам'ять про тих, хто загинув за нашу країну, ‒ назавжди з нами!» ‒  зазначив під час відкриття меморіальної дошка міський голова Харкова Ігор Терехов.
 

 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark