Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Для школярів Харкова показали виставу «Зачарована»

Теги: Загальні

 У Харкові є добра традиція дарувати подарунки дітям. За ініціативи міського голови Ігоря Терехова  з нагоди Дня знань 1, 2 та 3 вересня для учнів віком 6-12 років організовано показ вистави «Зачарована» театру «Мадрігал».

   Перед виставою до присутніх звернувся Ігор Олександрович. Він подякував батькам за гідне виховання маленьких харків’ян та привітав дітей з початком нового навчального року. «Нам, дорослим, дуже хочеться, щоб у вас було дитинство, попри всі жахи війни.  Ми робимо все можливе і неможливе, щоб у вас завжди були радість і гарний настрій. Тому я щиро вдячний нашим акторам, які підготували для вас цю казку», – зазначив Ігор Терехов.
   Загалом відбулося шість спектаклів, які відвідали близько 1 тис. дітей з усіх районів міста. Показ пройшов у безпечному місці. Діти отримали позитивні емоції та велике задоволення від перегляду вистави. Кожен юний глядач отримав подарунок. Приємно, що у такий складний час діти змогли відволіктися від жахіть війни й поринути у щасливий світ дитинства!
  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark