Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 73 гостя.

Карта сайту

Освітяни Харкова взяли участь у Розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Андрія Єрмака

Теги: Загальні

 14 вересня за дорученням Президента України відбулося Розширене засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням керівника Офісу Глави держави Андрія Єрмака, в якому взяли участь директор Департаменту освіти Ольга Деменко, педагоги та батьки Харкова.

   На порядку денному стояли питання, потреби, проблеми Харківщини та міста Харків. Розширений формат засідань передбачав безпосереднє залучення до прямого діалогу з владою різних гілок та рівні територіальні громади. 
   Загалом до зустрічі приєдналися наживо та онлайн понад 200 учасників, 115 з яких – представники Харківської області, зокрема Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та Харківський міський голова Ігор Терехов. Заступник керівника Офісу Президента, Виконавчий секретар Президії Конгресу Олексій Кулеба зазначив, що серед учасників і міжнародні партнери – представники міжнародних організацій, посольств іноземних держав.
   Учасники діалогу зосередилися на проблематиці розмінування, відновлення та безпеки об’єктів критичної та соціальної інфраструктури, підготовки до опалювального сезону, відновлення житлового фонду, умов роботи місцевого бізнесу.
   Серед питань освіти порушили тему надання учням необхідних гаджетів для забезпечення навчального процесу в режимі онлайн. Насамперед йдеться про багатодітні, малозабезпечені сімʼї та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб. Також учасники засідання приділили увагу проблемі ментального здоров’я дітей в умовах війни.
   На завершення Андрій Єрмак зазначив, що такі зустрічі покликані знайти кращі рішення для мешканців українських регіонів.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark