Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 37 гостей.

Карта сайту

Супервізійна зустріч практичних психологів та соціальних педагогів

Теги: Загальні

 Питання організації та забезпечення належного науково-методичного супроводу практичних психологів, соціальних педагогів закладів освіти в умовах війни є дуже складним питанням, яке вносить свої корективи у напрями роботи фахівців психологічної служби. Супервізія не є новою формою роботи, але саме на цей вид роботи в сучасних умовах є великий запит як від практичних психологів та соціальних педагогів зокрема, так і педагогічних працівників системи освіти Харкова в цілому.

   26 вересня 2023 року координаційним центром психологічної служби системи освіти міста Харкова для практичних психологів та соціальних педагогів, які працюють перший рік, в рамках Школи молодого фахівця психологічної служби проведено супервізійна зустріч за темою «Організація робочого простору як запорука успішності працівника». 49 практичних психологів та соціальних педагогів закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти взяли участь у зустрічі, яка відбувалася в онлайн форматі на платформі ZOOM.
   Під час супервізії учасники отримали рекомендації щодо здійснення планування своєї діяльності, ведення журналу практичного психолога/соціального педагога, роз’яснення особливостей нормативів часу на основні види роботи фахівців психологічної служби. Практичні психологи та соціальні педагоги отримали допомогу та підтримку для успішного виконання ними своєї професійної діяльності, розвивали навички міжособистісного спілкування. Під час заходу була створена атмосфера довіри та підтримки.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark