Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 30 гостей.

Карта сайту

З нагоди Дня працівників освіти Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди освітянам Харкова

Теги: Загальні

 Цьогоріч професійний день освітян дуже особливий, оскільки збігається з Днем захисників і захисниць України та з Покровою, що надає йому надзвичайного сенсу.

   З нагоди прийдешнього Дня працівників освіти Президент України Володимир Зеленський зустрівся з педагогами та переможцями міжнародних учнівських олімпіад.
   За словами Глави держави, від вихователя, вчителя, викладача, наставника людина на різних етапах свого життя бере більше, ніж просто знання й навички, – вона бере характер, принциповість, цінності. «Багатьом із нас пощастило з учителями. Україні пощастило, що в нас є такі освітяни – такі вчителі, вихователі, такі викладачі й наставники. Усі ми бачимо, що можете ви, коли бачимо, що може Україна – наші люди, наші захисники й захисниці», – наголосив Володимир Зеленський.
   Наші талановиті педагоги, досвідчені наставники, чесно роблять свою справу, навчають та надихають дітей, аби вони боролись за майбутнє рідної країни своїми знаннями. Навіть незважаючи на повномасштабну війну обдаровані харківські учні дивують світ освітніми перемогами. 
   За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм орденом «За заслуги» ІІ ступеня відзначено Крижановського Олександра Феліксовича — учителя Харківського академічного ліцею № 45.
   Почесне звання «Заслужений учитель України» присвоєно 4 харківським педагогам: Самойлову Андрію Михайловичу (учителеві Харківського ліцею № 47), Лашиній Світлані Євгенівні (учительці хімії Харківського ліцею № 144), Нестеренку Максиму Сергійовичу (учителеві географії Харківського ліцею № 153), Перелюбській Аллі Марківні (учительці математики Харківського ліцею № 161 «Імпульс»).
   Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання премій, виплата яких здійснюється з Фонду Президента України,  харківським учителям-наставникам переможців міжнародних учнівських олімпіад:
   - Гельфгату Іллі Марковичу – Герою України, Заслуженому учителеві України, кавалеру орденів «За заслуги» І, ІІ, ІІІ ступенів, Почесному громадянину Харкова, викладачеві Харківського фізико-математичного наукового ліцею № 27;
   - Крижановському Олександру Феліксовичу — Заслуженому учителеві України, викладачеві Харківського академічного ліцею № 45;
   - Лашиній Світлані Євгенівні — учительці Харківського ліцею № 144;
   - Лисакевич Анастасії Валеріївні – кавалеру ордена Княгині Ольги ІІ, ІІІ ступенів, учительці Приватної Школи Бойка;
   - Нестеренку Максиму Сергійовичу — учителеві Харківського ліцею № 153.
   Пишаємось нашими найталановитішими у світі харківськими освітянами, які щороку демонструють та відстоюють свої педагогічні досягнення не тільки в межах рідної країни, а й на світовому рівні. Ваш досвід, невтомна праця та безмежна любов до улюбленої справи відображаються у ваших вдячних талановитих учнях.
   Вдячні за відданість професії, дітям та Батьківщині, за те, що попри складні часи, продовжуєте виховувати, навчати, мотивувати та гідно тримати освітній фронт. Завдяки ВАМ українська освіта в надійних руках.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark