Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 54 гостя.

Карта сайту

1 жовтня поєдналися різні свята…

Теги: Загальні

 1 жовтня. Цьогоріч насправді дивовижний день, у який символічно поєднались різні свята: День захисників та захисниць України, День працівників освіти та день Покрови Пресвятої Богородиці. День, який уособлює мужність, мудрість, віру, силу, відповідальність та обов’язок.

   Дорогі вчителі! Дякуємо за те, що, обравши професію педагога, кожен із вас взяв на себе велику вiдповiдальнiсть за наше майбутнє, бо навчати учнів треба не лише наукам, а й навичкам, цінностям, які складають основу для життя в нашому суспільстві. Своїм прикладом свідомого життя та сумлінної праці ви виховали хоробрих, стійких, рішучих, відданих Україні патріотів, які відважно стали на захист свободи нашої держави.
   Дорогі наші захисники, наші герої, пишаємось кожним із вас та дякуємо за невтомну, відважну боротьбу за мир у нашій рідній країні. 
   Привітання від дітей та дорослих, які долучились до освітньої акції “Героям сучасності”, розміщені на каналі “Харків надихає” під тегом #Героям_сучасності_2023.
   Більше привітань на сторінці Facebook Департаменту світи, сторінках Facebook та Telegram адміністрацій районів, управлінь та закладів освіти.
 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark