Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 56 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам акції «Героям сучасності»

Теги: Загальні

 Департамент освіти щиро вдячний усім родинам, які підтримали нашу ініціативу та долучились до акції – 30-денного марафону віри в наших захисників та захисниць, марафону вдячності нашим героям сучасності, марафону найщиріших побажань борцям за нашу свободу, наші цінності та наше щасливе майбутнє.

   Протягом вересня 14514 дітей, батьків та педагогів нашого міста долучились до міської освітньої акції “ГЕРОЯМ СУЧАСНОСТІ – 2023”, у межах якої у своїх роботах передали нашим захисникам та захисницям частинку своєї енергії, віри в ЗСУ та впевненості в Перемозі України. Майже 1000 робіт протягом вересня розміщено в соціальних спільнотах Департаменту освіти.

   Найактивнішими учасниками акції стали дошкільнята та учні 1-2-х класів. 6365 робіт! 397 із них опубліковані у наших Telegram-спільнотах. Найменшим нашим учасникам виповнилось лише 2 роки. Беручи участь у номінації #ХОРОБРИМ_СЕРЦЯМ_ВІД_ЩИРИХ_МАЛЕНЬКИХ_СЕРДЕЦЬ, малеча малювала жовто-сині серця або робила поробки у формі патріотичних сердець. Рідні допомагали додавати слова вдячності та побажання та через волонтерів передавати щирі привітання від діточок захисникам та захисницям.
   5358 учнів 3-6-х класів у номінації #ВІД ЩИРИХ ДИТЯЧИХ СЕРДЕЦЬ ІЗ НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ власноруч виготовляли жовто-сині обереги (браслети, символічні іграшки в національних кольорах) та листівки, у яких дякували героям та писали їм слова підтримки. Маємо надію, що обереги, зроблені дитячими рученятами, наділять наших воїнів надприродною силою, зроблять їх непереможними та невразливими, стануть своєрідним щитом-оберегом від ворожих атак під час війни. 317 найкращих робіт оприлюднені у Telegram-каналі.
   У номінації #КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ учні 7-11-х класів, учителі та позашкільники у відеозверненнях розповідали, як вони та члени їхніх родин й учнівських колективів допомагають нашим героям сучасності наближати мир та таку бажану перемогу. 63 найзворушливих звернення можна переглянути у нашому Telegram-каналі
   Оскільки не лише старшокласники виявили бажання надіслати відеопривітання захисникам, було проведено триденний “МАРАФОН ВДЯЧНОСТІ ГЕРОЯМ”. У нашій спільноті розміщені 106  найчутливіших відеопривітань. 
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився творчими роботами зазначеної тематики на сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Героям_сучасності_2023 та через волонтерів передавав дитячі роботи нашим захисникам.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark