Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Вітаємо школярів Харкова з перемогами на Міжнародному інноваційному шоу INOVA

Теги: Загальні

 26–29 вересня в хорватському місті Загреб проведено Міжнародне інноваційне шоу INOVA — одна з найстаріших виставок винаходів у світі. 

   У жовтні 2021 року учні-члени Малої академії наук вперше представляли Україну на INOVA. Цього року делегація від України брала участь уже втретє та додому повернулася з достойним результатом: 15 золотих медалей, 10 срібних та 2 бронзові. Крім медалей, отримали 7 спеціальних відзнак та 2 командні нагороди. 
   Наші діти невпинно вражають світ темами своїх досліджень і розробок, а також якістю виконання цих робіт. 
   Мінко Богдан, учень Харківського ліцею № 36, представив екологічний проєкт, присвячений вивченню їстівної упаковки на основі полісахаридів. Саме цей проєкт було визнано кращим, а його автора нагороджено золотою медаллю.
   Срібною призеркою стала Гнезділова Ольга, учениця Харківського ліцею № 89, яка присвятила роботу дослідженню та обґрунтуванню виникнення класичного та вимушеного Доплер-ефектів та ефекту відбою-віддачі фотона, що виникають при проходженні або відбиванні пучка світла He-Ne-лазера від рухомої поверхні бульбашки.
   Медовкін Михайло, учень Харківського ліцею № 126, розробив криптографічний стійкий алгоритм генерації псевдовипадкових чисел, який допомагає уникнути проблем при використанні ідентичних алгоритмів у декількох системах, та здобув срібну медаль.
   Вітаємо наших талановитих учнів та наставників з високими нагородами. Бажаємо наснаги на нові здобутки, нові практично-дослідницькі досягнення та здійснення найзаповітніших мрій.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark