Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 66 гостей.

Карта сайту

Натхненна творча праця, успіх та визнання людей і суспільства

Теги: Загальні

 5 жовтня 2023 року в Харківському національному педагогічному університеті імені Г.С. Сковороди  відбувся святковий захід, присвячений Дню працівників освіти та Всесвітньому дню вчителя, на якому було вручені кращим науковцям відзнаки Міністерства освіти і науки та Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації. 

   Родзинкою заходу стало вручення ректором Університету Юрієм Бойчуком  диплома та мантії, що підтверджують високе звання Почесного доктора – PROFESSOR HONORIS CAUSA  ХНПУ імені Г.С. Сковороди, Ользі Деменко, директору Департаменту освіти Харківської міської ради, кандидату юридичних наук, випускниці Сковородинівського вишу.
   Символічно, що таке високе звання Ольга Іванівна отримала саме у Всесвітній день учителя, адже невипадковим був її життєвий вибір ‒ за покликом душі обрала професію вчителя. Життєва та професійна стежки сплелись воєдино, тож місія відкривати світ знань, виховувати та запалювати молоді серця стала сенсом існування. Учительство для  Ольги Іванівни – це завжди творчість і натхнення, щедрість душі, безмежна любов до дітей, до справи, якій вона присвятила своє життя. А ще – вона  успішний, творчий, креативний, вимогливий  керівник ‒ з 2006 року очолює Департамент освіти Харківської міської ради ‒ задає високі стандарти та вимагає відповідати їм. І це не лише для підлеглих, а перш за все – для себе. Тому успіх та визнання людей і суспільства ‒ заслужена винагорода! 
   Вітаємо Ольгу Іванівну з почесним званням та бажаємо  наснаги, наполегливості та натхнення, міцного здоров'я та витримки для нових наукових звершень і досягнень на освітянській ниві!

   Довідка. Звання «Почесний доктор Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Скороводи» є почесним титулом, який надається українським і закордонним ученим, громадським, політичним діячам та особам, які відзначилися в своїй галузі або внесли значний внесок у розвиток Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Скороводи, у посилення його престижу та зміцнення авторитету Університету як освітньо-наукової та культурної інституції.
   (Положення про звання «Почесний доктор Харківського
національного педагогічного університету ім. Г.С. Скороводи»)
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark