Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 58 гостей.

Карта сайту

Національною премією Global Teacher Prize Ukraine відзначено вихователя закладу дошкільної освіти № 353 Основ'янського району

Теги: Загальні

 07 жовтня 2023 року Вікторія Душина, вихователь закладу дошкільної освіти № 353, отримала національну премію Global Teacher Prize Ukraine серед 130 претендентів у номінації «Дошкілля». 

   Вперше з 2017 року національною премією відзначено педагогів дошкілля. Цією відзнакою партнер Global Teacher Prize Ukraine ‒ Дитячий фонд Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) ‒  засвідчує свою повагу і вдячність українським вихователям, які продовжують підтримувати освіту та розвиток наймолодшого покоління українців попри воєнні виклики.
   Під час заходу, Вікторія отримала цінний подарунок від прем’єра міністра України Дмитра Шмигаля. 
   Відзначили виховательку міністр освіти і науки Оксен Лісовий та особисто Емануель Абрю, голова секції освіти ЮНІСЕФ в Україні.
   Міністр освіти наголосив, що «дошкілля повинно розвиватися, змінюватися, і дошкіллю потрібна допомога. Я дякую людям, які щодня виходять за межі обов’язків, знаходять вирішення проблемам, які не передбачалися. Ви закладаєте в наших дітей стрижень людяності, фундамент ідентичності українця ‒ це надзвичайно важлива роль».
   Голова секції освіти вручила грант у розмірі одного мільйона гривень від ЮНІСЕФ на здійснення освітньої мрії та звернула увагу на те, що «ранній вік ‒ унікальний період, який є вирішальним для гармонійного розвитку дитини. Ось чому, незважаючи на триваючу війну, важливо надати дітям можливості для розвитку. Попри всі ризики та виклики, з якими сьогодні стикається Україна, ми є свідками численних прикладів рішучості, креативності, стійкості та прагнення освітян дошкілля бути опорою, порадниками і друзями для наймолодшого покоління. Ваша праця та внесок в їхнє майбутнє ‒ безцінні».
   «Завдання вихователів ‒ навчити дітей любити Україну. Наші діти повинні вирости вільними людьми у вільній країні», - зазначила Вікторія під час нагородження та подякувала за відзнаку.
   Вітаємо Вікторію Анатоліївну з перемогою, бажаємо творчого натхнення, професійних успіхів та нових перемог і досягнень на освітянській ниві!
   Церемонія нагородження відбулась в ефірі телемарафону «Єдині новини».
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark