Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

Семінар для новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти міста

Теги: Загальні

 14 листопада 2023 року Департаментом освіти та Харківським центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено чергове заняття постійно діючого семінару для 50-ти новопризначених керівників шкіл Харкова «Основи управління закладом загальної середньої освіти» за темою «Нормативні вимоги до ведення документації з кадрових питань у закладах загальної середньої освіти. Ведення військового обліку працівників».

   З новими вимогами до ведення кадрової документації освітнього закладу новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти ознайомила Бражник В.В., начальник відділу кадрової роботи Департаменту освіти Харківської міської ради. Слухачі ознайомились із зразками наказів з кадрових питань, організацією контролю за їх виконанням, систематизацією та збереженням документів, правилами складання наказів про прийняття на роботу працівників, їх переведення, звільнення з роботи, надання відпусток, довантаження тощо.
   На семінарі були висвітлені основні питання з організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнного стану.
   З огляду на те що тема семінару була вкрай актуальною, спікеру було поставлено багато запитань, на які директори шкіл міста отримали вичерпні відповіді.
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark