Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Всеукраїнська акція «Національний тиждень читання»

Теги: Загальні

 Державна установа «Український інститут книги» повідомляє, що згідно зі Стратегією розвитку читання на період до 2032 року «Читання як життєва стратегія» та операційним планом її реалізації на 2023–2025 роки», з 4 по 10 грудня 2023 року відбудеться Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання», мета якої — консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

   Гасло цьогорічної Акції — «Бути своїми».
   До заходу пропонують долучитися бібліотекарам, учителям-філологам, учителям початкових класів, батькам. Для цього потрібно:
   1) на своїх офіційних вебсайтах та сторінках у соціальних мережах розмістити інформацію про Акцію;
   2) організувати відповідні заходи, наприклад, обговорення літературних творів, читання вголос, вікторини, читацькі клуби, зустрічі з письменниками, квести тощо. Деякі заходи, за бажанням організаторів, можуть бути присвячені 130-річчю Миколи Хвильового, чия постать є центральною у проведенні тижня читання у 2023 році; 
   3) поділитися фотозвітами проведених заходів і розмістити їх на офіційних вебсайтах і сторінках у соціальних мережах, використавши хештеги #тижденьчитання2023 та #бутисвоїми.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark