Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 37 гостей.

Карта сайту

Навчально-практичний тренінг для фахівців психологічної служби «Коли світ на межі змін: школа, чутлива до психічного здоров'я»

Теги: Загальні

 У світі останніх подій роль школи та формат її роботи зазнали значних змін: із закладу, де діти здобувають освіту, вона переросла у центр підтримки, турботи та єднання. Змістилися акценти розуміння цінностей у певних сферах знань та умінь.

   Із 7 листопада по 8 грудня 2023 року фахівці координаційного центру психологічної служби системи освіти міста Харкова проводять навчально-практичні тренінги з підвищення кваліфікації працівників психологічної служби закладів загальної середньої освіти за програмою «Коли світ на межі змін: школа, чутлива до психічного здоров'я» у рамках реалізації соціального проєкту «Психологічне та соціально-емоційне навчання для українських шкіл».

   120 практичних психологів та соціальних педагогів міста ознайомляться з алгоритмом створення у закладах освіти середовища чутливого до психічного здоров’я учасників освітнього процесу; опрацюють інструменти для планування заходів щодо промоції психічного здоров’я; опанують практики впровадження травмо-інформованого підходу в школі та інструменти підтримки дітей у сфері психічного здоров’я; отримають ресурсну базу для роботи та програми, які допоможуть у роботі з дітьми, що постраждали внаслідок воєнних дій.

   За результатами навчання фахівці психологічної служби міста протягом наступних трьох місяців проведуть навчальні тренінги у своїх школах, де буде задіяно понад 3000 педагогів.

 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark