Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 41 гость.

Карта сайту

У Харкові стартував міський конкурс «Учитель року»

Теги: Загальні

 Талановиті педагоги міста протягом листопада 2023 року – січня 2024 року зможуть продемонструвати свої знання, креативність в освітніх підходах та вчергове довести, що професія вчителя надзвичайно важлива та престижна.

   Цьогоріч харківські педагоги в чесній та відкритій боротьбі за звання кращого в професії будуть змагатися номінаціях: «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика», що визначені Міністерством освіти і науки України.
   Для участі у конкурсі зареєструвалися 37 вчителів закладів загальної середньої освіти – представники усіх районів міста.
   Роботу вчителів буде оцінювати компетентне журі, до складу якого увійшли викладачі профільних закладів вищої освіти, з них – 2 доктори наук, 11 кандидатів наук, Герой  України, Почесний громадянин міста Харкова, член Національної спілки художників України, та кращі педагоги міста.
   На першому етапі педагоги вже представили на розсуд журі відеоролики з презентацією своєї професійної діяльності. 28 листопада відбулося випробування «Контрольна робота» – найякісніша форма діагностики професійної майстерності учасників конкурсу. Фактично це і було справжнім початком конкурсних випробувань, що пройшло в очному форматі з дотриманням усіх вимог щодо безпеки в укритті. 
   Попереду в конкурсантів ще багато випробувань. Їм доведеться довести обізнаність з основ теоретичних знань предмета, продемонструвати вміння виконувати практичні завдання, поділитися плодами своїх педагогічних напрацювань на майстер-класах та провести цікаві змістовні уроки. Маємо надію, що цьогорічний міський конкурс «Учитель року» стане фабрикою зіркових педагогів та покаже, якими перлинами багата освітянська нива Харкова.
   Тож старт міському конкурсу «Учитель року» надано! Бажаємо усім конкурсантам перемоги! 
 

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark