Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 57 гостей.

Карта сайту

Учителі хімії готуються до впровадження програми «Нової української школи»!

Теги: Загальні

 9 лютого 2024 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників в дистанційному форматі проведено вебінар для вчителів хімії «Майстерня вчителя НУШ. Аналіз модельних програм та підручників з хімії для 7 класу», який зібрав 96 зацікавлених педагогів. Спікерами вебінару стали Олексій Владиславович Григорович, кандидат хімічних наук, автор модельної програми для 7-9-х класів та підручника для 7 класу; Олена Олександрівна Арутюнова, учителька хімії Харківського ліцею № 12, учасник пілотного проєкту. 

   Зустріч з автором завжди цікава для освітянської спільноти, бо майбутні успіхи у викладанні предмету залежать від правильного розуміння концепції програми та підручника, про що майстерно розповів О.В. Григорович. У запропонованій модельній програмі передбачено залучення учнівства до моделювання, виконання дослідницьких проєктів для набуття нових знань і досвіду організації процесу власного навчання. Учителі ознайомилися з сучасним підручником, інфографіка, завдання та електронний додаток якого реалізують принципи, закладені у програмі, та спонукають учнівство до активного навчання.

   Досвід участі у пілотному проєкті, свої надбання представила О.О. Арутюнова, яка познайомила вчителів з власними наробками, досвідом організації та проведення досліджень, виконання навчальних проєктів в онлайн форматі. 

   Учасники вебінару задавали питання, надавали пропозиції щодо тематики майбутніх зустрічей з питань, які турбують аудиторію та важливі для кращої підготовки до нового навчального року, а також подякували спікерам за змістовну, корисну, цікаву розмову. 

 

   Фотозвіт.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark