Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Харківські освітяни готуються до зовнішнього оцінювання діяльності шкіл

Теги: Загальні

 На базі ліцею № 152 відбувся навчально-практичний семінар для новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти міста «Інституційний аудит як принципово новий підхід до оцінювання освітньої діяльності школи» в рамках роботи постійно діючого семінару «Основи управління закладом загальної середньої освіти». 

   Захід організовано та проведено Департаментом освіти та Центром професійного розвитку Харківської міської ради в очному режимі для 45-ти слухачів з дотриманням правил безпеки в умовах воєнного стану. В якості спікера на семінар запрошено заступника начальника управління – начальника відділу інституційного аудиту Державної служби якості освіти в Харківській області Наталію Шевченко, яка ознайомила учасників з особливостями проведення інституційного аудиту шкіл, метою якого є оцінювання якості освітньої діяльності закладу освіти. Також були розглянуті механізми, критерії та індикатори самооцінювання закладу як головної складової внутрішньої системи забезпечення якості освіти.
   Міні-тест, проведений на початку семінару, дав можливість новопризначеним керівникам актуалізувати свої знання з даної теми та визначитись із запитаннями, відповіді на які вони отримали під час спілкування зі спікером на завершення її виступу. Тематика семінару виявилась цікавою для учасників: велася жвава дискусія, висловлювались глибокі думки, – організаторам заходу вдалося «прокачати» ті якості, що потрібні керівникові закладу освіти для розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти.
   Дякуємо ліцею №152 за гостинність, а особливо директорці Юлії Гаплєвській, до речі, слухачці семінару «Основи управління закладом загальної середньої освіти», яка провела для колег-керівників екскурсію по закладу, презентувала відео про історію, сьогодення, досягнення та перспективи школи. 
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark