Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Вітаємо фахівців Управління освіти адміністрації Салтівського району з заслуженою нагородою!

Теги: Загальні

 27-29 березня 2024 року відбулася Пʼятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», в якій взяли участь педагоги Харкова. 

   Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» ‒ наймасштабніша професійна подія в освітньому середовищі нашої країни, яка презентувала кращі досягнення і напрацювання, досвід упровадження інноваційних педагогічних рішень і технологій, підвищення якості освіти, інтеграції української освіти в світову освітню спільноту, пріоритетні напрями розвитку освіти й науки. Виставка представила здобутки всіх ланок української освіти – від дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної до вищої, післядипломної, фахової передвищої освіти.  
   У ній взяли участь 485 освітян із 22 областей України та м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії. На виставці було представлено 510 робіт. 
   Переможці конкурсу тематичних номінацій нагороджені золотими, срібними й бронзовими медалями, дипломами (за презентацію досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України) та сертифікатами авторів конкурсних робіт.
   Учасниками виставки стали фахівці Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради.
   Пріоритетними напрямками діяльності Управління є розвиток і впровадження сучасних педагогічних технологій, електронних ресурсів і методик для покращення освітнього процесу, забезпечення рівного доступу до освіти для всіх учнів незалежно від їхніх можливостей та обставин, в тому числі створення умов для повноцінного навчання дітей з особливими освітніми потребами, підтримка і розвиток новаторських педагогічних практик, створення системи професійного розвитку та підтримки педагогічних кадрів, розвиток дистанційного та онлайн-навчання, впровадження програм для розвитку обдарованих дітей, підтримка учнів у виборі майбутнього професійного шляху, залучення батьків, громадськості та партнерів до управління та розвитку освіти, впровадження системи зворотнього зв’язку та відкритості. Ці напрямки спрямовані на досягнення цілей розвитку освітньої системи Салтівського району міста-героя Харкова.
   Представники Управління освіти адміністрації Салтівського району вибороли золоту медаль у номінації «Науково-методичний супровід професійного розвитку педагога в умовах воєнного стану».
   Вітаємо освітян Харкова з заслуженою нагородою!

 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark