Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Вітаємо педагогічні колективи Харкова ‒ учасників ХV виставки «Сучасні заклади освіти» з нагородами!

Теги: Загальні

 Головна подія освітньої сфери України – П’ятнадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» не залишила байдужими й сучасні освітні заклади Шевченківського району міста. Вони презентували свої сучасні професійні досягнення, наукові розробки і педагогічні практики, обмінювалися з учасниками виставки досвідом упровадження інновацій і рішень. Так, учасниками заходу стали педагоги дитячого садочка № 30 та колектив ліцею № 89.

   Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 30 успішно доводить, що цифрова компетентність є важливим аспектом сучасного життя. У закладі дошкільної освіти формування цієї компетентності починається зі старшого дошкільного віку. Ключовими аспектами є індивідуалізований підхід до навчання, використання ігрових технологій та інтерактивних методик, навчання безпеки в Інтернеті та співпраця з батьками. Перші кроки стануть основою для подальшого розвитку цифрової компетентності серед дітей та допоможуть їм краще адаптуватися до вимог сучасного світу.
   Дитячий садочок став кращим у номінації  «Упровадження сучасних цифрових технологій, проєктів і програм для підвищення якості освіти і освітньої діяльності».
   Одним із пріоритетних напрямів діяльності Харківського ліцею № 89 є впровадження європейського стандарту освіти та реалізація системи роботи з обдарованими дітьми.
   Проблема подолання освітніх втрат є надзвичайно актуальною для освітян України. Зусиллями педагогічного колективу розроблено та втілено в життя проєкт «Освітній онлайн-інтенсив», спрямований на усунення прогалин у знаннях здобувачів освіти з основних навчальних предметів, створення «ситуації успіху», підвищення мотивації здобувачів освіти. Досвід і результати роботи в цьому напрямі допоможуть розробити ефективну технологію, спрямовану на подолання освітніх втрат.
   У номінації «Педагогічні засоби подолання освітніх втрат і збереження якості освіти в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України» освітяни ліцею відзначені золотою нагородою.
   Цьогорічна виставка ‒ це про незламність освіти, непохитність українців у захисті України й  про поступальний розвиток на шляху розбудови європейської України! Вітаємо освітян Харкова з заслуженими нагородами та пишаємося їхніми здобутками!
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark