Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 49 гостей.

Карта сайту

Вітаємо переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії, біології, мови іврит та єврейської літератури!

Теги: Загальні

 З 31 березня по 5 квітня Львів приймав знавців астрономії. У олімпіаді взяли участь 70 школярів з 22 областей України та м. Києва. До складу команди Харківської області увійшли 3 учні. За результатами змагань дипломом ІІІ ступеня та спеціальною відзнакою «Кмітлива планетологиня» нагороджено Пчолкіну Марію, ученицю Харківського ліцею № 173. Марія також є бронзовою призеркою Міжнародного фестивалю «I-FEST», що проходив у Тунісі в очному форматі, та Всеукраїнського турніру юних фізиків. 

   З 8 по 12 квітня у Львові Всеукраїнська учнівська олімпіада з біології об’єднала понад 120 учнів 8-11 класів з 22 областей України та м. Києва. У складі команди Харківської області заклади освіти Харкова представляли 6 учнів, двоє з яких стали переможцями. Диплом ІІ ступеня отримав Лохман Олексій, учень Харківського ліцею № 107. Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Зінченко Дар’ю, ученицю Харківського ліцею № 46. 
   З 9 по 11 квітня у дистанційному форматі відбувся фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з мови іврит та єврейської літератури.  Наше місто представляли 2 учні. За результатами змагань Баренбойм Денис, учень Харківського ліцею № 170, посів І місце. 
   Вітаємо переможців, учителів, батьків! Бажаємо подальших успіхів та перемог! 
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark