Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 43 гостя.

Карта сайту

Творча майстерня «І творчість, і праця, і успіх»

Теги: Загальні

 24 квітня 2024 року Координаційним центром психологічної служби системи освіти міста Харкова організовано та проведено в режимі on-line на платформі ZOOM творчу майстерню для практичних психологів закладів освіти міста за темою «І творчість, і праця, і успіх», присвячену Всеукраїнському Дню психолога.

   Учасники творчої майстерні змогли взяти участь у майстер-класах, які проводили досвідчені фахівці закладів освіти 7 районів міста: Мовчан Т.Б. (ХГ № 79, Новобаварський район), Кобзар О.О. (ХЛ № 68, Слобідський район), Дроботій О.Л. (ЗДО № 255, Холодногірський район), Беженова С.В. (ПДЮТ «ІСТОК» Індустріальний район), Лисенко С.М. (ХГ № 98, Салтівський район), Плотнікова Т.Є. (ХЛ №4, Київський район), Федяніна В.О. (ХЛ №51, Шевченківський район). 
   Спікери майстер-класів поділилися з колегами арт-терапевтичними техніками, які допомагають дітям справлятися з тривогою, повертають відчуття безпеки, розслабляють, дають можливість виплеснути емоції та покращують психоемоційний стан. Учасників заходу ознайомили з технікою використання авторської колоди метафоричних асоціативних карток «Чотири стихії», вправами релаксації та зняття стресової напруги. Фахівці актуалізували знання присутніх про значення та основні напрями роботи команди супроводу дитини з ООП. Учасники познайомилися з сучасною іграшкою песиком Хібукі та її терапевтичним впливом на дітей, які зазнали психологічної травми війни.  
   На заході були присутні 97 фахівців психологічної служби міста Харкова.
   Бажаємо фахівцям наснаги для втілення мрій і сподівань, творчих успіхів, перспектив і професійного зростання. Хай новий етап професійної діяльності принесе кожному відчуття задоволення і бажаний результат!
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark