Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 22 гостя.

Карта сайту

Школа дистанційного навчання для вчителів предмета «Основи здоров’я»

Теги: Загальні

 14 травня 2024 року в режимі відеоконференції відбулося заняття «Школи дистанційного навчання» для вчителів предмета «Основи здоров’я». 

   Майстер-клас за темою «Сторітелінг (storytelling) як метод активного навчання на уроках предмета «Основи здоров’я» провела Абазіна Л.В., учителька предмета «Основи здоров’я» Харківського ліцею № 102, переможець міського конкурсу «Учитель року – 2023».
   Майстриня ознайомила вчителів закладів загальної середньої освіти з перевагами, функціями та видами сторітеллінгу. Продемонструвала свої напрацювання та власні історії учнів. Педагоги отримали корисні поради щодо роботи з безкоштовним ресурсом (https://kazka.fun/), генератором створення власних історій. 
   Онлайн аудиторія зібрала 67 зацікавлених педагогів, які подякували спікеру за цікавий та змістовний контент, за настрій та натхнення, яким надихнула присутніх Людмила Володимирівна.
   Слухачі школи дистанційного навчання оцінили роботу школи упродовж року та запропонували продовжити практичні заняття щодо використання онлайн сервісів на уроках предмети «Основи здоров’я».
  

    Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark