Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 20 гостей.

Карта сайту

Вебінар «Секрети педагогічної майстерності вчителя НУШ: дієві методи та лайфхаки»

Теги: Загальні

 16 травня 2024 року Харківським центром професійного розвитку педагогічних працівників для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти міста та методистів районних Центрів освітніх технологій на платформі Zoom проведено вебінар у формі майстер-класу за темою «Секрети педагогічної майстерності вчителя НУШ: дієві методи та лайфхаки», під час якого педагоги вкотре ділилися власними педагогічними надбаннями, обмінювалися досвідом, отримали нові знання та практичні поради, як зробити освітній процес більш ефективним. На заході були присутні 92 педагогічні працівники.

   Презентувала свій досвід роботи Васютенко В.В., учителька початкової школи Харківської гімназії № 165, переможець міського та обласного етапів конкурсу «Учитель року – 2020», переможець міського Конкурсу на кращий дистанційний курс у 2021 році. Спікер поділилася власним досвідом використання інтерактивних платформ та сервісів дистанційного навчання  та поповнила вчительські скарбнички дієвими методами для підвищення мотивації учнів до навчання, активізації пізнавальної діяльності, створення ситуацій успіху  для кожної дитини та розкрила секрети формування й розвитку ключових компетентностей учнів. 
   Змістовна професійна розмова, атмосфера співпраці, корисні ресурси та покликання для педагогічних працівників забезпечили ефективність вебінару, спонукали до самостійних роздумів і пошуків нових знахідок та ідей.
 

 

    Фотозвіт.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark