Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 0 гостей.

Карта сайту

Молодь Харкова запрошують до участі у конкурсі для відбору депутатів Молодіжної ради

Теги: Загальні
   Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту пропонує шкільній молоді віком від 14 років та суб’єктам молодіжної роботи – учнівського самоврядування долучитися до конкурсу для відбору депутатів Молодіжної ради при Харківському міському голові.
   До складу ради увійдуть 50 молодих людей. Учасниками конкурсу можуть бути представники інститутів громадянського суспільства, школярі, студенти фахової передвищої або вищої освіти, яких делегували відповідні установи, підприємства або організації, що проводять діяльність у сфері молодіжної політики в місті Харкові, або органи студентського чи учнівського самоврядування.
   Вимоги до кандидатів: вік від 14 до 35 років, проживання на території міста Харкова, активна позиція та бажання працювати на благо міста, готовність до співпраці та командної роботи.
   Для участі у конкурсі необхідно:
   • заява;
   • документи про делегування залежно від організації;
   • копія документа, що посвідчує особу;
   • автобіографія;
   • мотиваційний лист, у якому потрібно зазначити мотиви бути обраним депутатом Молодіжної ради, висвітлити цілі, цінності та мотивацію кандидата для участі в роботі Молодіжної ради та, за наявності, ідеї або проекти, які кандидат зацікавлений реалізувати або підтримати;
   • згода на обробку персональних даних.
   Документи для участі можна подати до 31 липня 2024 

   Бланк заяви та перелік документів можна знайти за посиланням

Перейти вгору Share/Save/Bookmark