Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 60 гостей.

Карта сайту

Реконструкція дитячого садка №345 Червонозаводського району

Теги: Загальні

30 червня 2011 року відбувся прес-тур за участю директора Департаменту освіти Харківської міської ради Ольги Іванівни Деменко.
   Під час зустрічі з журналістами директор Департаменту освіти відзначила, що новий навчальний рік в Харкові вже в п'ятий раз буде починатися з відкриття дитячих садків. З 1 вересня 2011 року після капітального ремонту відновлять свою роботу 2 дошкільних навчальних заклади.
   Один з них – дитячий садок  № 345 комбінованого типу для дітей з порушенням мови (вул. Літакова, 13, Червонозаводський район), який прийме 50 малюків у три нові групи: дві групи для дітей молодшого дошкільного віку і одна група для дітей середнього і старшого віку.
   Вперше цей дитячий садок був відкритий у 1977 році і розрахований відповідно до типового проекту на 12 груп - 220 дітей. До 2000 року дитячий садок знаходився у власності державного підприємства радгоспу «Харківська овочева фабрика», після чого був закритий у зв'язку з банкрутством підприємства. У комунальну власність міста установа прийнята в аварійному стані.
   На відновлення дитячого садка з 2008 року витрачено 3 млн. 200 тисяч гривен: зроблено ремонт покрівлі, встановлені вікна, проведені нові інженерні мережі, відновлена опалювальну систему, зроблено підігрівання підлог в групах. Зараз завершується повна реконструкція пральні та харчового блоку. На території створюються нові павільйони та дитячі ігрові майданчики. За рахунок міського бюджету будуть закуплені меблі, іграшки, технологічне обладнання.
   Директор Департаменту освіти Деменко Ольга Іванівна розповіла, що штат співробітників в дошкільному закладі вже повністю сформований і готується прийняти малюків.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark