Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Участь учнів м. Харкова у Міжнародних учнівських олімпіадах

Теги: Загальні

У липні відбудуться Міжнародні учнівські олімпіади, на яких Україну і наше місто будуть представляти п’ять юних харків’ян.
    З 9 по 18 липня у м. Анкара (Туреччина) пройде Міжнародна олімпіада з хімії, учасником якої буде учень Харківської спеціалізованої школи № 114 
Бородін Олег.
    У Міжнар
одній олімпіаді з біології, яка відбудеться з 10 по 17 липня у м. Тайпей (Тайвань), візьме участь учениця Харківської гімназії № 47 Сапожнікова Валерія, володарка бронзової медалі минулорічної олімпіади.
До Тайланду направляється учень Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Рубанов Дмитро - учасник Міжнародної олімпіади з фізики, яка буде проходить з 10 по18 липня у м. Бангкок .
    Кіслінський Олексій, учень Харківського навчально-виховного комплексу №45 «Академічна гімназія», і Радіонов Георгій, учень Харківського фізико-математичного ліцею № 27 візьмуть участь у  Міжнародній олімпіаді з математики, яка відбудеться у м. Амстердам (Нідерланди) з 12 по 24 липня.
   
Бажаємо молодим харківським науковцям творчого натхнення, успіхів у виконанні олімпіадних завдань, приємних вражень та перемог.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark