Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 8 гостей.

Карта сайту

Конференція педагогічних працівників Харківської області

Теги: Загальні

29 серпня 2011 року в Палацу студентів Національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого» відбулася конференція педагогічних працівників Харківської області. Другий раз захід проводився спільно с Головним управлінням освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації та Департаментом освіти Харківської міської ради.

У роботі конференції педагогічних працівників взяли участь голова Харківської обласної державної адміністрації М.М. Добкін, Харківський міський голова Г.А. Кернес, голова Харківської обласної ради С.І. Чернов, народний депутат Україна М.В. Чечетов, заступник голови облдержадміністрації Є.Є. Савін, ректори ВУЗів усіх рівнів акредитації, начальники управлінь освіти, керівники районних профспілок працівників освіти, керівники загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів освіти міста та області, вчителі-новатори, ветерани освіти.

У ході конференції Михайло Добкін, Сергій Чернов і Геннадій Кернес вручили почесні нагороди та цінні подарунки переможцями всеукраїнського та обласного етапів конкурсу «Вчитель року - 2011» та переможцям огляду-конкурсу навчальних закладів Харкова і області з підготовки до нового навчального року.

В основній частині пленарного засідання обрали 58 делегатів на III Всеукраїнський з'їзд педагогічних працівників. Делегацію очолив Харківський міський голова і голова Харківської обласної державної адміністрації.

Начальник Головного управління освіти і науки Харківської області Р.В. Шаповал виступив з доповіддю «Про підсумки розвитку освіти і науки в Харківській області за 2010/2011 навчальний рік та завдання на 2011/2012 навчальний рік». Директор Департаменту освіти Харківської міської ради О.І. Деменко познайомила учасників конференції з досягненнями та пріоритетними напрямками розвитку системи освіти міста.

Перейти вгору Share/Save/Bookmark