Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Міжнародні освітні проекти

Теги: Загальні

28-29 вересня 2011 року чеські школярі зустрілися з однолітками Харківської гімназії №152 та Харківської спеціалізованої школи №17. У ході зустрічей гості познайомилися з історією та традиціями навчальних закладів, обмінялися досвідом підготовки та участі у проекті «Історія та видатні пам’ятки Харкова і Брно».

На засіданнях шкільних Євроклубів учні міст-побратимів взяли участь в правових змаганнях, спортивних вікторинах, а також обговорили перспективи подальшої співпраці. Учень гімназії №152 Лазарєв Михайло - переможець проекту, який нещодавно повернувся з поїздки, чеською мовою поділився враженнями від відвідування Брно, висловив слова щирої подяки гостям за теплу зустріч, що стало дійсним сюрпризом для  чеських школярів.

Представники дитячо-юнацьких громадських організацій ХГ №152 і ХСШ №17 познайомили членів делегації з напрямками роботи  шкільних організацій, екологічними проектами, волонтерською діяльністю учнівського самоврядування.
На честь очікуваних гостей відбувся концерт, який підготували юні таланти навчальних закладів.

28 вересня за ініціативи учнів та адміністрації Харківської гімназії №152 відбулася сумісна екскурсія фіналістів проекту до Харківської бісквітної фабрики.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark