Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 41 гость.

Карта сайту

Стипендіати Харківського міського голови «Обдарованість» 2011/2012 навчального року

Теги: Загальні

Згідно з розпорядженням Харківського міського голови 50 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів і 50 студентів вищих навчальних закладів м. Харкова нагороджені стипендією «Обдарованість» за особливі успіхи у навчанні, науково-дослідницькій діяльності, мистецтві та спорті.

Стипендія започаткована з метою підтримки обдарованих дітей та молоді, створення умов для виховання інтелектуальної та творчої еліти міста.

Серед стипендіатів:
- переможці міжнародних та всеукраїнських учнівських і студентських олімпіад, турнірів, Всеукраїнського конкурсу-захисту Малої академії наук України, учасники науково-практичних конференцій молодих учених і студентів,  автори наукових публікацій;
- володарі гран-прі, дипломанти та лауреати міжнародних і всеукраїнських творчих конкурсів, фестивалів – юні співаки, музиканти, художники;
- чемпіони світу, Європи й України зі  стрільби з луку, гирьового спорту, акробатичного рок-н-ролу, пауерліфтингу, бадмінтону, стрибків на батуті, шашок, плавання, боротьби самбо; майстри спорту й кандидати в майстри спорту України; члени збірних команд України.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark