Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 13 гостей.

Карта сайту

Міський конкурс учнівських робіт «Якби я був…»

Теги: Загальні

    Стартував  міський конкурс учнівських робіт «Якби я був…(державним діячем-посадовою особою, повноваження якої визначені Конституцією України)» для учнів 9-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, присвячений Дню Конституції України. Конкурс проводиться Харківським міським управлінням юстиції спільно з Департаментом освіти Харківської міської ради та Харківською обласною телерадіокомпанією, за участю Харківської міської організації учнівського самоврядування.

   Конкурс проводиться у межах реалізації Національної програми правової освіти населення з метою підвищення інтересу учнівської молоді до поглибленого вивчення правознавства, формування в учнів навичок дослідницької роботи в галузі права, виховання активної громадянської позиції, виявлення ставлення молоді до актуальних правових питань та рівня обізнаності з питань держави і права, виявлення та підтримки обдарованої молоді.

   Конкурс проходитиме в два етапи:

   І (районний) етап – до 20 квітня 2012 року;

   ІІ (міський) етап – до 30 квітня 2012 року.

   За результатами ІІ (міського) етапу Конкурсу з авторами робіт-переможців буде проведена молодіжна телевізійна передача правового спрямування, присвячена Тижню права.

 

   

Перейти вгору Share/Save/Bookmark