Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 47 гостей.

Карта сайту

Зустріч Харківського міського голови Г. А. Кернеса з переможцями проекту «Харків – 2030: погляд в майбутнє»

Теги: Загальні

 11 квітня 2012 в малому залі Харківської міської ради відбулася зустріч Харківського міського голови Г.А. Кернеса з переможцями проекту «Харків - 2030: погляд у майбутнє», що був створений і реалізований в рамках обговорення Концепції стратегії розвитку міста Харкова до 2030 року. 

  Формування у школярів почуття причетності до життя рідного міста, позитивного погляду на майбутнє Харкова, виявлення творчо обдарованих учнів, - ось основні цілі Проекту, в якому брали участь 865 юних харків'ян, 312 з них представили свої роботи в міському етапі заходу.

  Одинадцять переможців Проекту «Харків-2030: погляд у майбутнє» нагороджені Подяками Харківського міського голови Г.А. Кернеса, всі призери конкурсів відзначені грамотами Департаменту освіти. Учасники зустрічі в подарунок від Харківського міського голови Г.А. Кернеса та депутатів отримали фотоальбом «Харків» та пам'ятні сувеніри.

  Після закінчення церемонії нагородження Харківський міський голова для переможців проекту «Харків-2030: погляд у майбутнє» провів екскурсію до сесійної зали міськради.

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark