Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 51 гость.

Карта сайту

Науково-методичний семінар «Концептуальні основи впровадження моделі Школи культури здоров’я»

Теги: Загальні

 15.05.2012 у приміщенні науково-методичного педагогічного центру Департаменту освіти Харківської міської ради відбувся науково-методичний семінар за темою: «Концептуальні основи впровадження моделі  «Школи культури здоров’я».

  У семінарі взяли участь заступники директорів з навчально-виховної роботи (координатори) Шкіл сприяння здоров’ю обласної мережі; методисти методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради, які здійснюють науково-методичний супровід діяльності Шкіл сприяння здоров’ю та опікуються питаннями формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя в учнів ЗНЗ.

  З презентацією навчальної програми «Здоров’я людини. Підготовка старшокласників до створення сім’ї і виховання дитини на засадах здорового способу життя» виступив Шахненко В. І., доцент кафедри валеології ХНУ імені В.Н. Каразіна. З результатами апробації презентованої програми ознайомила присутніх директор Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 41 Котенко І.В.

  Учасники семінару обговорили актуальні проблеми щодо впровадження профілактичних, освітньо - просвітницьких програм та заходів у навчально-виховний процес, особливості використання медіа ресурсів з питань профілактики шкідливих звичок в учнів.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark