Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 23 гостя.

Карта сайту

Проведення секційного засідання методистів з психологічних служб

Теги: Загальні

 28 серпня 2012 року Департаментом освіти Харківської міської ради  проведено секційне засідання методистів з психологічних служб, керівників РМО практичних психологів закладів освіти за темою «Роль і місце психологічної служби у формуванні здоров’язберігаючого простору».

  Проведення секційних засідань психологічного напряму в межах щорічного  серпневого тижня стало традиційним. Цього року практичні психологи та соціальні педагоги спрямують діяльність на створення життєвого простору школяра як середовища формування соціально зрілої особистості.

  Кандидит  психологічних наук, доцент кафедри психології ХНПУ ім. Г.С.Сковороди  С.В.Тадіян у виступі «Психічне здоров’я як компонент всебічного розвитку дитини»  окреслив психологічні чинники, що сприяють забезпеченню здоров’язберігаючого простору.

  Учасники секції  презентували власний досвід з питання  супроводу  формування культури психічного здоров’я учнів у навчальних закладах Дзержинського, Московського, Київського, Комінтернівського районів.

  Директор ХЗОШ № 124 Київська В.В  розповіла про організацію навчання дітей з особливими потребами.

  На секційному засіданні було прийнято резолюцію, де визначено пріоритетні завдання роботи міської психологічної служби на 2012/2013 навчальний рік. 

Фотозвіт

Перейти вгору Share/Save/Bookmark