Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 51 гость.

Карта сайту

Творча майстерня для вчителів фізичної культури

Теги: Загальні

 Формуванню в учнів мотивації до занять фізичною культурою та спортом, створенню в школі умов для розвитку практичних навичок ведення здорового способу життя було присвячено роботу творчої майстерні переможця ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2012» в номінації «Фізична культура», учителя-методиста Вінник Ганни Валентинівни, яка відбулась 28.08.2012 в Харківській гімназії №144 в межах проведення міського серпневого педагогічного тижня.

 

  У роботі творчої майстерні взяли участь науковці Харківської державної академії фізичної культури, методисти методичних центрів управлінь освіти адміністрацій районів Харківської міської ради, керівники районних методичних об’єднань вчителів фізичної культури, вчителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області.

  Змістовність та інноваційність представленого вчителем Вінник Г.В. досвіду, творча атмосфера, комфортність в значній мірі сприяли ефективності роботи. Учасники мали можливість самі випробувати деякі з новітніх методів та прийомів проведення уроків фізичної культури, отримали певні практичні навички щодо їх використання.

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark