Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 3 гостя.

Карта сайту

Секційне засідання директорів та заступників директорів позашкільних навчальних закладів

Теги: Загальні

 28 серпня 2012 року Департаментом освіти проведено секційне засідання директорів та заступників директорів позашкільних навчальних закладів з навчально-виховної роботи за темою «Діяльність позашкільних навчальних закладів в умовах створення єдиного виховного простору міста».

 У ході засідання були розглянути питання підвищення професійної компетентності учасників засідання щодо створення оптимальних умов для саморозвитку та самореалізації особистості у позашкільному навчальному закладі в умовах створення єдиного виховного простру міста.

 Кандидат історичних наук, доцент кафедри туризму та соціальних наук Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету Фомін М.В. окреслив актуальні напрями роботи щодо організації соціокультурного простору академічної освіти у позашкільному навчальному закладі, спрямованого на створення оптимальних умов розвитку творчої особистості.

 Учасники секції обговорили шляхи створення у позашкільному навчальному закладі психологічно-педагогічних умов які сприяють взаємній співтворчості педагогів, дітей та їх батьків.


Перейти вгору Share/Save/Bookmark